Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فرهاد حجازی شهردار منطقه ثامن گفت: «ره باغ رضوان» در قطاع دو قرار دارد و از تقاطع بولوار رضوان و شارستان «ته پل محله» آغاز و به باغ رضوان و صحن رضوان «در ضلع شمالی حرم مطهر» منتهی می‌شود و از گذشته جزو یکی از اصلی‌ترین مسیر‌های تشرف شهروندان مشهدی به حرم مطهر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: به طور کلی ایجاد هشت ره باغ برگرفته از اسامی بهشت در دستور کار قرار دارد که هدف اصلی از ساخت آن ها، ایجاد راه ارتباطی جدید و تسهیل حرکت زائران در مسیر‌های دسترسی به حرم مطهر رضوی است.

شهردار منطقه ثامن با اشاره به اینکه «ره باغ رضوان» یکی از اصلی‌ترین مسیر‌های دسترسی به حرم مطهر رضوی است، ادامه داد: طول این ره باغ ۲۵۰ متر و عرض آن ۶۰ متر است که پس از بازنگری در طرح تفصیلی جدید، زاویه ره باغ نسبت به حرم مطهر تغییر یافته که این امر سبب کاهش عرض مسیر در برخی نقاط شده است.

حجازی بیان کرد: همچنین فضای این ره باغ دارای دو عنصر اصلی است و با توجه به این که منطقه ثامن جزو یکی از مناطق قدیمی و هویتی شهر است و بخش زیادی از بافت‌های تاریخی در این منطقه واقع شده، در اجرای پروژه ره‌باغ رضوان نیز گذر تاریخی شهید آستانه‌پرست و همچنین مسجد صاحبکار به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مساجد شهر حفظ شدند.

او در خصوص تملک مسیر تصریح کرد: تملک‌های ره‌باغ رضوان به جزء چند پلاک در قسمت بازارچه شهید آستانه پرست تکمیل شده است و درباره چند پلاک باقی مانده نیز گفت گو‌هایی صورت گرفته است. همچنین به جهت اجرای رویداد‌های مذهبی نیز یک مسیر اصلی برای تشرف به حرم و زیارت پیش‌بینی شده است علاوه بر این دو مسیر فرعی با فضای سبز و مبلمان شهری برای تردد اسان سالمندان ایجاد شده و واحد‌های تجاری خُرد مقیاس محلی نیر برای رفاه حال زائران و مجاوران پیش‌بینی شده است.

شهردار منطقه ثامن با اشاره به اینکه ره‌باغ رضوان یکی از بهترین چشم‌انداز‌ها را دارد، تاکید کرد: ایستگاه قطارشهری نیز در این طرح پیش‌بینی شده که البته تا زمان ساخت و بهره‌برداری این ایستگاه، به صورت موقت به عنوان فضای سبز استفاده می‌شود که علاوه بر فضای سبز موجود در طرح خواهد بود .

حجازی درخصوص اعتبار پروژه اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰۵ میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تخصیص داده شده است و در برآورد‌های اولیه و قرارداد اجرای این کار مبلغی حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد که پیش بینی می‌شود با توجه به شرایط روز و الزامات بعدی از جمله تثبیت مسجد صاحب کار و طراحی فضای پیرامون آن که بعد از آغاز به کار پروژه بر اساس طرح اولیه منظور شد، رقم اجرا و اتمام آن به حدود ۲۶۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کند.

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهره برداری از طرح بافت تاریخی پیشرفت فیزیکی حرم مطهر منطقه ثامن پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه ۱۸۰ واحدی زیتون گرگان
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است